Jacqueline Tamm Lundell

 

Är en certifierad Inrednings Arkitekt från Stockholm. Hon har alltid haft en stor passion och öga för Inredning och Design. 2011 startade hon Inrednings Bloggen Homesweethomebyj.com där man kunde följa hennes steg mot drömmen. Men det var efter en 10 veckors heminrednings kurs på Folkuniversitetet i Stockholm som det satte fart ordentligt. Hon hade nu bestämt sig för att tro på sig själv och satsa på sitt stora intresse. 2012 flyttade hon till Florens, Italien där hon studerade vidare och levde i två år.

 

-Jag valde att gå en tre årig utbildning i Interior design och målet var att ta med mig ett Master diplom hem! Skolan jag valde var Florence Design Academy. Jag älskade verkligen varje sekund och tog för mig utav allt de kunde erbjuda mig. Med ett starkt tjejteam i ryggen och med en gemensam beslutsamhet, nådde vi vårat mål på två år.

 

"Jag trivs bäst med många bollar i luften, då är jag som mest kreativ"

 

Min utbildning var till grunden academisk och vi lärde oss att använda olika verktyg så som CAD, Photoshop, In-Design, Illustrator och 3ds-max. Områderna jag studerat är bla:

 

Interior Design

Decoration Design

Office Design

Architectur (grungläggande)

Product Design

Eco Design

Feng shui

Graphic Design

Sketching

Planning

 

Sedan dess har jag praktiserat hos Trends and friends Stockholm varit Assistent åt Inredaren och Stylisten Sara Garanty och Trendgurun Stefan Nilsson även kallad "Trendstefan". Jag har jobbat hos Zandvoort Inredning som inredare och homestylist i över två år och gästspelat hos Dreamhousedecorations som Stylist. Jag har även hunnit med en del egna projekt som Grafiskt formgivare och har kommit att älska att arbeta med layout och att ta fram företags profiler.

 

I grund och botten är jag även Illustratör. Just nu har jag några nya spännande projekt pågång där jag får använda min fulla kreativitet.

 

Jag söker ständigt nya utmaningar och roliga projekt!

Min personliga stil är tydlig i mitt hem. Jag älskar att blanda och utmana stilar. Jag letar gärna trender men det är bara de som passar min och min familjs personlighet som får stanna. Som Inredare är det lätt att man blir lite "arbetsskadad" och mitt hem kan ibland se väldigt stylat ut. Jag gillar kontraster, så som nytt och gammalt, lyx och hemmafix. För mig är inte prislappen det viktiga, det är helheten.

 

I mitt arbete som Inredare är det väldigt viktigt för mig att få fram kundens stil och att även tydliggöra rummets bästa sidor och funktioner.

 

Mitt mål är alltid att kunden både ska må bra i rummet och kunna utnyttja ytan fullt ut.

Certifikationer

 

  • Inrednings Arkitekt
  • Grafisk Formgivare
  • Illustratör

Erfarenheter

 

  • Homestyling
  • Inrednings Design
  • Företags profiliering (Branding)
  • Layout
  • Illustration

Våra hem visar vilka vi är, hur vi mår och vilka vi vill vara.

 

 

 

Jacqueline Tamm Lundell

Certifierad Inredare & Kreatör

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.