J A C Q U E L I N E T A M M L U N D E L L

 

 

 

Är en certifierad Inrednings Arkitekt från Stockholm. Hon har alltid haft en stor passion och öga för Inredning och Design. 2011 startade hon Inrednings Bloggen Homesweethomebyj.com där man kunde följa hennes steg mot drömmen. Men det var efter en 10 veckors heminrednings kurs på Folkuniversitetet i Stockholm som det satte fart ordentligt. Hon hade nu bestämt sig för att tro på sig själv och satsa på sitt stora intresse. 2012 flyttade hon till Florens, Italien där hon studerade vidare och levde i två år.

 

-Jag valde att gå en tre årig utbildning i Interior design och målet var att ta med mig ett Master diplom hem! Skolan jag valde var Florence Design Academy. Jag älskade verkligen varje sekund och tog för mig utav allt de kunde erbjuda mig. Med ett starkt studieteam i ryggen och med en gemensam beslutsamhet, nådde vi vårat mål redan på två år.

 

"Jag trivs bäst med många bollar i luften,

då är jag som mest kreativ"

 

Sedan dess har jag hunnit flytta hem till Sverige, gifta mig och fått mitt första barn. Yrkesmässigt började jag med att praktisera hos Trends and friends Stockholm samt assisterat Inredaren och Stylisten Sara Garanty och Trendgurun Stefan Nilsson även kallad "Trendstefan".

Jag tog sedan anställning hos Zandvoort Inredning som inredare och butiksansvarig i över två år. Även gästspelat hos Dreamhousedecorations som Stylist.

 

Jag jobbar även som Grafiskt formgivare och Illustratör sedan tidigare.

 

Min personliga stil är tydlig i mitt hem. Jag älskar att blanda och utmana stilar. Jag testar gärna trender men det är bara de som verkligen passar min och min familjs personlighet som får stanna. Jag gillar kontraster, så som nytt och gammalt, lyx och hemmafix.

 

 

C E R T I F I K A T I O N E R

 

  • Inrednings Arkitekt
  • Grafisk Formgivare
  • Illustratör

E R F A R E N H E T E R

 

  • Homestyling
  • Inrednings Design
  • Företags profiliering (Branding)
  • Layout
  • Illustration

Våra hem visar vilka vi är, hur vi mår och vilka vi vill vara.