INREDNINGS PROJEKT I NYNÄSHAMN

VARDAGSRUM

 

Vi har hjälpt en familj i Nynäshamn med sitt Vardagsrum.

Det är här familjen samlas mest då den även ansluter till matplatsen så trivselfaktorn är viktig.

De har även behov av mer golvyta åt deras yngsta son. Familjen hade tydliga önskemål om en mysigare känsla

i rummet som även speglade deras personlighet bättre.

 

Familjen älskar natur och djurliv, färgen grönt är en favorit som vi valt att sätta i fokus.

 

 

 

Jacqueline Tamm Lundell

Certifierad Inredare & Kreatör

 

 

 

 

" - Samarbetet har gått jättebra! Klart och tydligt med tydliga målsättningar. Jacqueline var alltid redo och tillgänglig för frågor och idéer och behjälplig med att räta ut frågetecken

om specifika produkter."

 

- Denise

Inredningskund

"Den största förändringen är känslan i rummet. Vi är mycket i vardagsrummet och att tidigare ha haft ett opersonligt, kallt och ofärdigt rum att vistas mycket i till att ha ett rum som bara är så underbart som det är gör att jag nu kan koppla av och släppa alla krav. Att ständigt vistas i ett ofärdigt rum gör mig stressad och oharmonisk. Nu är det verkligen det bästa rummet vi har och haft i huset! Var sak har sin plats och vi har i flera år försökt att få det mysigt och ombonat.

Nu är vi hemma!"

 

-Denise

Inredningskund

Produkt lista: Soffor och matta från IKEA. Mönster Kuddar från Clinton Friedman, senapsgula sammets kuddar från Ceannis, Gröna kuddar i Linne Åhlens. Väggfärg Tallbarr, LADY. Glaskupor till hängande lampor IKEA, Lampsladdar Bright 1-2-3 Sickla, Ljusstake svart horn Zandvoort Sickla, Pil tavla Privat, Insekts skolplansch Privat, Glas kupor med mässing fot IKEA, Glasvas rund R.O.O.M, vit glasvas och vita detaljer i kuporna privata. Stor vit ram IKEA, Soffbord Trosa Möbler, mässingljusstakar Loppisfynd. Sidobord i trä Dollarstore, Mässing krukor i fönster Dollarstore, Mässing askar Dollarstore, Svart horn Privat. Älghuvud Ståltråd mässing JTLINTERIOR. Gardiner och skenor IKEA. Växt i hörnet Rund bladad Kalathea Plantagen.

 

Vid eventuella frågor angående detta projekt går det bra att kontakta oss här!

 

© Copyright. All Rights Reserved.